e-Finance, a.s. spustila výrobní linku na výrobu vakuovaných hotových jídel s trvanlivostí až 10 dnů | PojistovaciPoradci.cz

e-Finance, a.s. spustila výrobní linku na výrobu vakuovaných hotových jídel s trvanlivostí až 10 dnů

obrazek_vakouvanych_jidelRádi bychom Vás informovali, že jsme s předstihem zahájili výrobu vakuovaných chlazených hotových jídel k uskladnění s trvanlivostí až 10 dnů. Tuto výrobu jsme původně chtěli zahájit až v srpnu v námi nově budovaném komplexu v Brně na náměstí 28. října, který bude zahrnovat byty, hotel, wellness, pivovar a velkokapacitní kuchyni s výrobou právě těchto jídel k uskladnění.
Vzhledem k vývoji současné situace, jsme se dohodli s dodavateli technologií na expresní dodávce výrobních strojů a tuto výrobu šokově chlazených jídel zahájili již od  úterý 17.3.v rámci našeho areálu eFi Palace v Brně, na Bratislavské 52. Zároveň jsme zahájili „bezkontaktní“ distribuci těchto potravin po domácnostech a firmách v Brně a okolí. Za první čtyři dny provozu jsme již zavezli zásobou hotových jídel přes dvě stě domácností. Každý den přibývá okolo padesáti objednávek, které s naším týmem zvládáme doručovat v den objednání.

Jídlo je možné objednávat v našem e-shopu https://www.efishop.cz/ .
 

Máte dotaz? Kontaktujte nás