EFI Pivovar & Hostinec Vás zve na chřestové slavnosti v Ivančicích | PojistovaciPoradci.cz

EFI Pivovar & Hostinec Vás zve na chřestové slavnosti v Ivančicích

Víte, že jednou z nejvíce očekávaných gastronomických akcí na celé jižní Moravě jsou Chřestové slavnosti v Ivančicích? Rádi bychom Vás pozvali na letošní 29. ročník, který se bude konat 19. – 21. května. My máme velkou čest, protože jsme byli opět vybráni a s radostí se tak připojujeme k této prestižní události jako jedna z nejlepších restaurací v celém regionu. Chřestové slavnosti jsou každoročním setkáním nadšenců tohoto zdravého a výživného zeleninového pokrmu. Rozhodně si tuto akci nemůžete nechat ujít, protože zde budeme jako jediní čepovat naše řemeslné pivo z EFI Pivovaru. V našem stánku budete mít možnost ochutnat speciální menu, které se zaměřuje na zdravé a lahodné pokrmy z chřestu. Menu jsme sestavili s důrazem na lehkost a maximální gastronomický prožitek. Ten zpestřuje i napárování vín. Naše menu: Polévka:
  • Chřestový krém s bylinkovým olejem a krutony
Hlavní jídla:
  • Domácí tagliatelle s chřestem, panenkou uzenou studeným kouřem a parmazánovou omáčkou (Sylvánské zelené, výběr z hroznů 2021, polosuché, Rodinné vinařství Košut)
Dezert:
  • Jahody s chřestem, kampotským pepřem a mascarpone (Solaris, výběr z bobulí 2021, polosladké, Polivka Winery)
nebo
  •  Smetanová chřestová zmrzlina
Přijďte si užít skvělý víkend plný nezapomenutelných zážitků a chutí. Navíc na tuhle akci můžete jet parním vlakem, který je speciálně vypraven. Můžete tak vzít i děti, celou rodinu a užít si skvělé chvíle se svými milovanými. Celý program je přizpůsoben i těm nejmenším. Najdete zde dětskou zónu, doprovodný program, kapely a další zábavné aktivity. Nebudou chybět ani stánky s chřestem a dalšími produkty. Samozřejmě, že zde budeme mít i naše produkty, jako jsou řemeslná piva či limonády z EFI Pivovaru. Děkujeme za Vaši přízeň a věříme, že si nás na slavnostech najdete a že Vás naše chřestové menu nadchne! Těšíme se na Vaši návštěvu. Tým EFI Hostince Osmec & EFI Pivovaru Dezert s mascarpone chřestem a jahodami Domácí tagliatelle s chřestem Chřestová zmrzlina Chřestové slavnosti v Ivančicích s EFI Pivovarem a Hostincem
Máte dotaz? Kontaktujte nás