Firemní vánoční večírky a silvestrovské oslavy v Brně v EFI Hotelech a EFI Hostincích | PojistovaciPoradci.cz

Firemní vánoční večírky a silvestrovské oslavy v Brně v EFI Hotelech a EFI Hostincích

Blíží se období, které je plné záře, radosti a oslav. Firemní Vánoční večírky a Silvestrovské oslavy jsou tradicí, kterou očekáváme s napětím každým rokem. Proč letos neudělat tyto události opravdu nezapomenutelnými a uspořádat je v jedinečném stylu v krásném Brně? A kde jinde než v prostorách, které nabízejí EFI Hotely a EFI Hostince. Připravte se na světovou třídu zábavy, úžasné gastronomické zážitky a nezapomenutelné chvíle, které budete s kolegy a přáteli vzpomínat ještě dlouho po skončení svátků.

 

Vánoční magie v Brně

Brno, druhé největší město České republiky, se v průběhu Vánoc promění v kouzelnou pohádku. S výstavními vánočními trhy na náměstí Svobody a v historickém centru města, je to ideální místo pro váš firemní vánoční večírek. EFI Hotely a EFI Hostince vám nabízejí možnost uspořádat tuto nezapomenutelnou událost v jedinečném prostředí, které zvýrazní vánoční atmosféru.

 

Profesionální služby a zázemí

EFI Hotely a EFI Hostince mají bohaté zkušenosti s pořádáním firemních událostí. Bez ohledu na to, zda se jedná o menší setkání s kolegy, nebo velký firemní vánoční večírek pro celou firmu, naše týmy jsou tu, aby vám pomohly vytvořit plán na míru vašim potřebám. Od výběru menu a nápojů až po organizaci zábavy a výzdoby, postaráme se o každý detail, abychom zajistili, že vaše událost bude úspěšná a bezstarostná.

 

Exkluzivní prostory

EFI Hotely a EFI Hostince nabízejí několik exkluzivních prostorů, které jsou ideální pro vaše firemní vánoční večírky a silvestrovské oslavy. Užijte si pohodlí a luxus v našich elegantních salónech a sálech, které poskytují perfektní prostředí pro váš večer. Navíc, naše moderní vybavení a technické možnosti vám umožní uspořádat prezentace, vystoupení a další programy tak, jak si přejete.

Na jaké prostory se můžete těšit? Pro firemní vánoční večírky v Brně můžete pronajmout:

  • Prostory eFi Palace Hotelu*** na Bratislavské ulici, včetně restaurace, salonku a letního Sun Baru s bazénem.
  • Restauraci a střešní terasu v EFI SPA Hotelu**** Superior & Pivovar na nám. 28. října s krytým parkováním.
  • Divadelní sál, Mozartův sál, Club a další prostory v divadle Reduta na Zelném trhu, ideální pro velké firemní eventy v Brně až pro 350 osob.

Pokud hledáte pro svůj firemní vánoční večírek nebo jinou událost nevšední prostory, Zámek Račice u Vyškova, vzdálený pouhých 22 km od Brna, nabízí exkluzivní historické prostory s možností ubytování. Ideální pro firemní akce a eventy v netradičním prostředí s historií sahající od 13. století. K dispozici jsou zde sál Konírna pro až 80 osob s barem a ubytováním v Předzámčí a Podzámčí, nebo pronájem celého Podzámčí s Krčmou, wellnessem a vyhřívaným venkovním bazénem.

Pronájmy prostor a akce lze kombinovat dle domluvy.

 

Gastronomický zážitek

Kvalita jídel a nápojů je klíčovým prvkem každé úspěšné události. Náš renomovaný tým profesionálních kuchařů z EFI SPA Hotelu**** Superior & Pivovar vám připraví lahodné menu podle vašich přání. Od tradiční vánoční kuchyně až po moderní kulinářské trendy, vaše chuťové buňky budou nadšeny. A pokud máte ve své firmě milovníky piva, nesmíte si nechat ujít možnost exkurze v našem řemeslném EFI Pivovaru.

 

Zábava a oslavy

Vánoční a silvestrovské oslavy jsou časem zábavy a radosti. Naše týmy vám mohou pomoci s organizací hudebního programu, tanečních vystoupení a dalších aktivit, které vaší události dodají energii a atmosféru.

Neponechejte nic náhodě a uspořádejte letošní firemní vánoční večírek či silvestrovskou oslavu v Brně ve v některém z našich EFI Hotelů či EFI Hostinců. Zarezervujte si své místo již dnes a připravte se na nezapomenutelný zážitek, který přinese radost a spokojenost vašim zaměstnancům a kolegům. Vstupte do světa elegance, chuti a zábavy a oslavte Vánoce a Silvestra tak, jak si zasloužíte.

Máte dotaz? Kontaktujte nás