Koncern e-Finance je hrdým partnerem Národního divadla Brno | PojistovaciPoradci.cz

Koncern e-Finance je hrdým partnerem Národního divadla Brno

V sobotu 13. listopadu 2021 se uskutečnila v brněnském Janáčkově divadle slavnostní premiéra velkolepého baletního díla Beethoven. Partnerem tohoto ojedinělého autorského představení je naše společnost e-Finance, a.s.

Společnost e-Finance, a.s. již od roku 2015 spolupracuje s Národním divadlem Brno a podporuje jeho aktivity. V historické budově divadla Reduta na Zelném trhu v Brně najdete naši vynikající středomořskou restauraci TEFITI s přívlastkem „Itálie v srdci Evropy“. Zde se můžete podívat na krátké video.

Naše dceřiná společnost e-Finance Developer, s.r.o., také zajišťuje v divadle Reduta občerstvení v divadelním bufetu pro návštěvníky zdejších převážně činoherních představení. Ze spolupráce se skupinou e-Finance těží i zaměstnanci divadla, kteří mohou v restauraci TEFITI využít závodní stravování v kvalitě špičkové restaurace za zvýhodněné ceny.

Vrcholem vzájemné spolupráce koncernu e-Finance, a.s. a Národního divadla Brno v sezóně 2021-2022 je partnerství autorské inscenace Beethoven. V čem je toto představení věnované 250. výročí narození hudebního génia 18. a 19. století Ludwiga van Beethovena tak jedinečné?
Na největším divadelním jevišti Evropy se objevila tři tělesa Národního divadla Brno současně. Orchestr se přesunul z obvyklého prostoru pod jevištěm přímo na jeviště. Veškeré dění „na place“ se tak přiblížilo doslova na dosah divákům, před kterými se v nápaditých kulisách roztančili sólisté, sólistky a sbor baletu, aby toto souznění tance a orchestrální hudby ve druhém dějství doplnil celý sbor Opery Národního divadla Brno i její sólisté. Na pódiu se tak objevilo nevídaných více než 200 umělců, kteří se postarali o nesmírně silný emoční zážitek pro všechny diváky.

Po slavnostní premiéře uspořádal management divadla raut pro VIP návštěvníky představení za účasti účinkujících umělců. Catering hodný velkolepé premiéry zajistila společnost e-Finance prostřednictvím našich společností z gastronomické divize. Vedle zdobných a chutných kanapek, řízečků, lososových a hovězích tataráčků a salátů z čerstvé zeleniny ochutnali pozvaní hosté, kterých bylo více než 300, také řemeslné pivo z našeho EFI Pivovaru a přívlastková vína z vinařství Gotberg z edice Zámek Račice.

Představení Beethoven, jehož jsme hrdými partnery, bude v Janáčkově divadle několikrát reprízováno i v roce 2022. Více informací o inscenaci najdete na stránkách Baletu Národního divadla Brno. 

 

Foto z premiéry: Ctibor Bachratý

[foogallery id="9738"]

Máte dotaz? Kontaktujte nás