Obavy z inflace? S našimi novými proti-inflačními dluhopisy e-Finance s úrokovou sazbou 5,3% můžete klidně spát. | PojistovaciPoradci.cz

Obavy z inflace? S našimi novými proti-inflačními dluhopisy e-Finance s úrokovou sazbou 5,3% můžete klidně spát.

PROTI-INFLAČNÍ DLUHOPISY: Čtyřleté dluhopisy e-Finance s výnosem 5,3% p.a.

 

 

Skupina e-Finance již dvacet let investuje do nemovitostí v atraktivních lokalitách České republiky. Díky tomu disponuje stabilním portfoliem zejména nájemních nemovitostí, v hodnotě přesahující 1 miliardu korun. Tyto nemovitosti pravidelně přináší stabilní výnosy, které jsou každoročně nad inflací, v dlouhodobém horizontu až o několik procent.

 

Inflace patří neodmyslitelně do tržní ekonomiky. Inflace nastává, když rostou ceny výrobků a služeb. Míra inflace je dána procentuální změnou cenové hladiny spotřebitelských cen tzn. změnou cen výrobků a služeb. Změnu těchto cen mimo jiné referuje tzv. Index spotřebitelských cen. Index spotřebitelských cen udává současnou cenu koše spotřebního zboží, výrobků a služeb vzhledem k ceně koše v referenčním roce. Cenovými reprezentanty jsou takové výrobky a služby, které se významně podílejí na vydáních obyvatelstva jako jsou například potraviny a nealkoholické nápoje, alkoholické nápoje, tabák, odívání a obuv, bydlení, voda, energie, paliva, stravování, ubytování a další.

Přírůstek indexů spotřebitelských cen každý měsíc zveřejňuje Český statistický úřad.

Graf: Míra inflace vyjádřená přírůstkem indexu spotřebitelských cen ke stejnému měsíci předchozího roku

 

Od 21. 10. 2021 můžete objednávat dluhopisy emise čtyřletých proti-inflačních dluhopisů e-Finance Property SE s ročním úrokem 5,3 % vypláceným každý rok.

 

Díky e-Finance, a.s.  máte tedy možnost opravdu chytře investovat jak do klasických dluhopisů spojených s investicemi do nemovitostí napříč celou skupinou, tak do dluhopisů zajištěných zástavním právem ke konkrétním nemovitostem, které jsou moderní, nadčasové, s velikým a silným potenciálem a vysokou tržní hodnotou. Dluhopisy můžete objednat ZDE.

Máte dotaz? Kontaktujte nás