Red Bull Dolomitenmann 2023: Český tým e-Finance Sport Team se umístil na skvělém 14. místě | PojistovaciPoradci.cz

Red Bull Dolomitenmann 2023: Český tým e-Finance Sport Team se umístil na skvělém 14. místě

Každý rok se v srdci alpských Dolomit koná jedna z nejextrémnějších sportovních událostí na světě - Red Bull Dolomitenmann. Tento náročný závod spojuje čtyři odlišné disciplíny - běh v horách, paragliding, horské kolo a kajaking - a týmy ze všech koutů světa soutěží o prestižní titul mistra Red Bull Dolomitenmann.

Letošní ročník, který proběhl v Dolomitech v tyrolském Lienzi, byl pozoruhodný nejen svou náročností, ale také účastí českého týmu e-Finance Sport Team. Tým složený ze čtyř vynikajících sportovců - Mountain runner Ondřej Volák, paraglider Aleš Vodseďálek, mountain biker Adam Pilčík a kajakář Matic Tercelj - byl připraven podstoupit výzvu a reprezentovat Českou republiku na tomto prestižním závodě.

Běh v horách: Ondřej Volák

Závod Red Bull Dolomitenmann začíná náročným během v horách. Ondřej Volák, známý český běžec, byl prvním členem týmu e-Finance Sport Team. Se svými dovednostmi a odhodláním dokázal překonat náročný horský terén a týmu zajistit solidní výchozí pozici.

Paragliding: Aleš Vodseďálek

Druhou etapou závodu byl paragliding, a zde přišel na řadu Aleš Vodseďálek. S jeho odvahou se sestava týmu přenesla na další úroveň. Aleš přistál bezpečně na vyhrazeném místě a tím dal týmu možnost pokračovat v soutěži.

Horské kolo: Adam Pilčík

Horské kolo je disciplínou, kde se zkušenosti a technické dovednosti stávají klíčem k úspěchu. Adam Pilčík, člen českého týmu e-Finance Sport Team, ukázal svou schopnost manévrovat po náročných horských stezkách a týmu zajistil další úspěšný přechod.

Kajak: Matic Tercelj

Poslední etapou závodu bylo kajakování po řece. Matic Tercelj byl tím pravým mužem pro tuto disciplínu. S jeho zkušenostmi v kajakářském sportu a odvahou se český tým blížil ke konečnému cíli.

Celý tým e-Finance Sport Team se společně popral s nesmírně náročným závodem Red Bull Dolomitenmann 2023 a nakonec se umístil na úžasném 14. místě. Jejich výkon byl skvělým příkladem odhodlání, spolupráce a vytrvalosti, které jsou nezbytné pro úspěch v této extrémní sportovní události.

Red Bull Dolomitenmann je nejen testem fyzického výkonu, ale také soutěží o hrdinství a odvahu. Tým e-Finance Sport Team si zaslouží naše uznání a gratulace k vynikajícímu výkonu na tomto jedinečném závodě. Jsou inspirací pro všechny, kteří touží po výzvách a extrémním sportu.

  [embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=mreg7hus_4A[/embedyt]   [foogallery id="13319"]  
Máte dotaz? Kontaktujte nás