Saunová sezona v Brně zahájena: zrelaxujte tělo i mysl ve wellness centru v EFI SPA | PojistovaciPoradci.cz

Saunová sezona v Brně zahájena: zrelaxujte tělo i mysl ve wellness centru v EFI SPA

S podzimem přichází nejen chladnější počasí, ale také začátek saunové a wellness sezony. Pro mnohé z nás je saunování oblíbeným způsobem, jak se zahřát, uvolnit a posílit své zdraví. A kde jinde si to lépe užít, než v nádherném EFI SPA v Brně?

V tomto článku se podíváme na benefity saunování pro lidský organismus a představíme vám dvě skvělá místa v Brně, kde si můžete tuto relaxaci dopřát: v eFi Palace Hotelu a v luxusním wellness centru EFI SPA, které je součástí EFI SPA Hotelu**** Superior & Pivovar.

Saunová sezona v Brně zahájena

Proč se saunovat? Zdraví a relaxace v jednom!

Saunování není pouze způsobem, jak se zahřát v chladných měsících, ale má také mnoho pozitivních vlivů na náš organismus a duševní pohodu. Zde je několik klíčových benefitů saunování:

1. Očista pleti a detoxikace

Při saunování dochází k zvýšenému pocení, což pomáhá otevřít póry pokožky a odstranit nečistoty a toxiny. To zanechává pleť čistou, jemnou a zářivou.

2. Relaxace a snížení stresu

Saunování pomáhá relaxovat tělo a mysli. Teplý vzduch a klidná atmosféra sauny zvyšují produkci endorfinů, tzv. hormonů štěstí, což snižuje stres a napětí.

3. Posílení imunity

Vysoká teplota v sauně pomáhá tělu bojovat proti infekcím tím, že zvyšuje prokrvení a aktivitu imunitního systému. Pravidelné saunování může snížit riziko onemocnění.

4. Uvolnění svalů

Teplý vzduch v sauně pomáhá uvolňovat svalové napětí a zmírňovat bolesti svalů a kloubů. Je to ideální po náročném fyzickém cvičení.

5. Lepší kvalita spánku

Saunování může pomoci zlepšit spánek tím, že uvolňuje tělo a zklidňuje mysl. Po návratu ze sauny se mnoho lidí cítí odpočatější a spí hlubším spánkem.

 

eFi Palace Hotel: Wellness v srdci Brna

Pokud hledáte příjemné a komfortní prostředí pro návštěvu sauny, nemůžete minout eFi Palace Hotel. Tento tříhvězdičkový hotel v centru Brna nabízí wellness a relaxaci na vysoké úrovni. Jeho wellness centrum vás okouzlí moderním designem, útulností a soukromím.

Saunový svět: eFi Palace Hotel disponuje jak finskou saunou, tak parní saunou. Každý typ sauny má své vlastní benefity, ať už preferujete suché teplo nebo vlhké prostředí.

Bazén a relaxační zóna: Po saunování si můžete dopřát osvěžující plavání v hotelovém bazénu nebo relaxovat na lehátkách v tiché relaxační zóně.

[foogallery id="13413"]

EFI SPA: Luxusní Wellness v Brně

Pokud toužíte po ještě větším luxusu a péči, navštivte EFI SPA, které je součástí EFI SPA Hotelu**** Superior & Pivovar. Toto wellness centrum je známé svým exkluzivním prostředím a profesionálním přístupem k relaxaci a zdraví. EFI SPA Hotel **** Superior nabízí jak svým hotelovým hostům, tak široké veřejnosti luxusní wellness, jehož součástí je velkokapacitní finská sauna, parní sauna, vířivka a unikátní odpočívárna ve třech patrech věžičky hotelu společně se slunnou terasou. Aktuálně nabízíme veřejnosti akční vstup za 350 Kč na 3h. Hosté mají v ceně ručníkový servis, pitný režim (voda, káva, čaj) a drobné občerstvení.

Finská sauna: Jedna z největších saun svého druhu v Brně, která nabízí luxusní prostor pro saunování. Na ploše o rozloze 36 m2 můžete nechat své tělo zrelaxovat, užít si příjemný čas ve společnosti přátel, nebo jednoduše mít chvilku jen pro sebe. V naší sauně vám fázi zahřívání zpříjemní relaxační hudba a decentní uklidňující osvětlení.

Aromatická parní sauna: Ta vám umožní posílit zdraví i mysl. Krásné prostředí naší parní sauny vás zaujme především třpytivou mozaikou a klenutým stropem připomínajícím hvězdnou oblohu.

Whirpool: V našem wellness najdete také vířivku pro 6 osob, ve které se ponoříte do oázy klidu a harmonie. Odpočinout si můžete na pohodlných ergonomických lehátkách.

Venkovní terasa: Terasa, která se rozprostírá na střeše hotelu, kam vedou přímo schody z věže wellness, nabízí klid a dechberoucí výhled na brněnské dominanty, kterými jsou hrad Špilberk a Petrov. Během babího léta zde můžete chytat poslední paprsky slunce a v zimních měsících bude terasa perfektní pro ochlazení po saunování. Koulování dovoleno!

Relaxační zóna: Po návštěvě sauny, parní sauny nebo vířivky si můžete odpočinout v jedinečné třípodlažní odpočívárně ve věžičce budovy EFI SPA Hotelu. Atmosféru dotvářejí obrazy umělce Marka Číhala. Po celou dobu návštěvy je připravené lehké občerstvení. Můžete si dát kávu, čaj, vodu či něco na zub z našeho ovocného baru.

[foogallery id="13423"]  

Saunování je jedním z nejlepších způsobů, jak si dopřát relaxaci a prospět svému zdraví. Ať už se rozhodnete navštívit eFi Palace Hotel nebo EFI SPA, můžete očekávat prvotřídní zážitek a péči. Takže se nezapomeňte odměnit návštěvou sauny a wellness centra, kde budete moci načerpat novou energii a uvolnit se. Vaše tělo a mysl vám za to budou vděčné.

Máte dotaz? Kontaktujte nás