Společnost e-Finance roste v segmentu cateringu | PojistovaciPoradci.cz

Společnost e-Finance roste v segmentu cateringu

Koncern e-Finance, a.s. spolu s investicemi do nemovitostí, které provozuje jako ubytovací zařízení ke krátkodobým a dlouhodobým pobytům, v průběhu let rozšířil přirozenou cestou své aktivity i do segmentu gastronomie, kongresových služeb a firemních akcí.

K brněnské restauraci Stará Tkalcovna, kterou najdete od roku 2013 v komplexu eFi Palace, přibyl v roce 2016 středomořský restaurant TEFITI v budově divadla Reduta na Zelném trhu. Ve roce 2015 společnost e-Finance rozšířila komplex eFi Palace o nové budovy s kongresovým sálem, wellness a fitness centrem, a tím se portfolio služeb společnosti rozrostlo o nabídku kongresových aktivit včetně cateringu.

V roce 2017 získala společnost Zámek Račice nedaleko Brna. Po první etapě úprav zámeckého areálu na ubytovací zařízení se zde začaly pořádat také svatby a společenské a firemní akce.

V již zmíněné restauraci Stará Tkalcovna jsme kromě „klasické kuchyně“ zahájili v roce 2020 výrobu šokově zchlazených vakuovaných hotových jídel pro uskladnění v lednici na dobu až dvou týdnů. Tyto produkty se staly doménou firemního internetového obchodu s jídlem a nápoji www.efishop.cz.

Důležitým milníkem v činnosti koncernu e-Finance, a.s. bylo dokončení generální rekonstrukce a následné otevření EFI SPA Hotelu Superior**** v centru Brna na jaře 2021. V areálu tohoto ikonického hotelu jsme vybudovali řemeslný EFI Pivovar, a produkce vakuovaných a zavařených jídel se ze Staré Tkalcovny přesunula do nové velké kuchyně EFI Hostince vybavené nejnovější technologií pro moderní zdravé vaření. S novou kuchyní a další restaurací v tomto areálu společnost posílila technické i personální zázemí pro poskytování cateringových služeb pro větší počty hostů.

Letošní podzim tak proběhl ve znamení tří rautových akcí, každé pro přibližně 300 hostů. Náš cateringový tým zajistil rautové pohoštění při slavnostním vyhlašování vítězů prestižní celostátní vinařské soutěže „TOP77 vín v České republice“, které se konalo 3. září 2021 v reprezentativních prostorech Besedního domu v Brně.

Další velkou akcí bylo zajištění rautu při slavnostním otevření nové provozní haly společnosti Koukola CNC Machining ve Žďáru nad Sázavou na konci října. Jako partner velkolepé divadelní inscenace Beethoven – společného představení baletu a opery Národního divadla v Brně uspořádala naše společnost e-Finance, a.s. slavnostní raut po premiéře, která se uskutečnila 13. listopadu 2021 v Janáčkově divadle. Se ctí jsme se postarali o jídlo a nápoje pro účinkující, stejně jako pro významné osobnosti kulturního i politického života, které byly hosty VIP rautu pro více než 300 osob.

Pokud hledáte dodavatele skvělých cateringových služeb především v Brně a na jižní Moravě, je pro Vás cateringová divize společnosti e-Finance, a.s. tím nejlepším partnerem – neváhejte nás oslovit.

Více info a kontakty najdete ZDE.

 

[foogallery id="9655"]

Máte dotaz? Kontaktujte nás