Svatba na Zámku Račice | PojistovaciPoradci.cz

Svatba na Zámku Račice

Plánujete-li Váš svatební den, na našem majestátním Zámku Račice Vám nabízíme možnost uspořádat svatbu Vašich snů. Zámek Račice v Račicích-Pístovicích se nachází v blízkosti Vyškova, necelých 30 minut automobilem z centra Brna. Je proto ideální volbou zejména pro celou Jižní Moravu. Pomůžeme Vám uspořádat svatbu podle vlastních představ a přání. Zámecký areál je ideální jak pro velkou svatbu, tak pro komorní v rodinném kruhu. Nabízíme Vám k dispozici reprezentativní prostory plné historického kouzla, ale i moderní prostory. Nabízíme také možnost uspořádat oblíbenou rozlučku se svobodou. Samozřejmostí je profesionální catering, doplňkové služby a ubytování pro Vás a Vaše hosty. Všechny detaily jsme schopni pro Vás pečlivě zařídit tak, aby Váš velký den byl co nejvíce pohodlný a bezstarostný. Přijďte oslavit svatební den v krásném prostředí Zámku Račice!  

OBŘAD

Rádi Vám zajistíme a zrealizujeme svatební obřad pod širým nebem nebo v zajímavém interiéru historických prostor Zámku Račice. Nabízíme různé možnosti pro obřad a oslavu, jako například nádvoří, zámeckou zahradu, kapli či reprezentativní sály. Pro klasický a zároveň honosný styl doporučujeme svatební obřad uvnitř zámku, např. v Krbovém sálu. Přejete-li si svatbu venku, určitě se Vám bude líbit nádvoří či venkovní prostory Předzámčí. Nově zrekonstruovaná Konírna v Předzámčí krásně kombinuje moderní styl s architekturou zámku s kapacitou cca 80 osob. Svatební výzdobu či inventář pro Vás také rádi zařídíme.  

SVATEBNÍ ATMOSFÉRA

Využijte netradiční prostředí, kde se snoubí historická zámecká atmosféra s přírodou lesoparku. Až 50 hostů pojme historický Krbový sál v jihovýchodním křídle zámku a je ideálním místem pro pořádání svatebních obřadů. Na zámeckém nádvoří je možné umístit pódium, stany, banketní a bufetové stoly. V přilehlém křídle zámku je zázemí pro catering. Venkovní prostor Předzámčí spolu se sálem Konírna je dokonalou volbou pro menší svatby. Do zahrady je možné umístit svatební altán, v jehož pozadí bude zámek dotvářet jedinečnou atmosféru.  

SVATEBNÍ HOSTINA

Součástí každé svatby je vynikající jídlo. Proto neváhejte využít naše cateringové služby, které zajišťují profesionální kuchaři v čele s Mgr. Janem Malinkou z EFI SPA Hotelu**** Superior & Pivovar. Vybrané pokrmy připravujeme výhradně z nejkvalitnějších surovin. Svatební menu sestavíme na Vaše přání tak, aby byly uspokojeny chuťové pohárky každého svatebčana. Z nápojové nabídky Vás příjemně naladí čepované řemeslné pivo z vlastního EFI Pivovaru, naše točené limonády nebo klasické nápoje dle Vašeho výběru. Ve spolupráci s vinařstvím VICAN pro Vás rádi zajistíme jako doprovodný program řízenou i neřízenou ochutnávku vín se someliérem.  

DOPLŇKOVÉ SLUŽBY

Jelikož dobře víme, že v detailech je síla, nabízíme Vám kromě nádherného prostředí i profesionální přístup, cateringové služby či ubytování pro hosty. Ve spolupráci s našimi dlouholetými partnery Vám můžeme poskytnout ozvučení, květinovou výzdobu, fotografické a video služby, sladký bar, kapelu, vizážistku, kadeřníka, svatební koordinátory a další. Snažíme se být flexibilní a přizpůsobit se Vašim přání tak, abyste mohli mít svatbu přesně takovou, jakou jste si vysnili. Pokud máte jakékoliv dotazy nebo přání ohledně našich doplňkových služeb, neváhejte nás kontaktovat a my se Vám budeme snažit vyjít co nejvíce vstříc.  

UBYTOVÁNÍ

Novomanželé a svatebčané mohou využít nabídku ubytování v luxusních apartmánech a pokojích v Předzámčí a nově i v Podzámčí. V současné chvíli můžeme poskytnout ubytování ve vysokém standardu až pro 44 osob. Pokoje a apartmány jsou prostorné a moderně zařízené s výhledem buď na Zámek Račice nebo do okolních lesů.  

ROZLUČKA SE SVOBODOU

Rozlučka se svobodou je tradičním a oblíbeným způsobem oslavy posledních dnů svobody před svatbou. Je to příležitost, kdy se snoubenec nebo snoubenka setkávají se svými nejlepšími přáteli a rodinou a společně si užívají nezapomenutelný zážitek plný zábavy a dobrodružství. Nově otevřené Podzámčí k rozlučkám se svobodou přímo vybízí, jelikož nabízí 11 plně zařízených luxusních apartmánů (každý pro 2-4 osoby), společenskou místnost s kuchyní, krbem a barem s výčepem, dále saunu s odpočívárnou a v létě oblíbený venkovní bazén s terasami pro slunění. U nás na Zámku Račice si užijete rozlučku se svobodou v naprosto nerušeném prostředí a opravdu originální atmosférou.  

SVATEBNÍ ZVYKY

Svatební den je pro mnoho lidí jeden z nejdůležitějších dnů v životě a je proto důležité si na tento den připravit všechno tak, aby se slavnostní událost stala nezapomenutelnou. Jedním z klíčových prvků svatebního dne jsou svatební zvyky, které přispívají k celkové atmosféře. Rádi Vám pomůžeme dodržet tyto zvyky v klasickém či moderním stylu.   Pokud tedy plánujete svatbu, neváhejte se na nás obrátit. Náš tým profesionálů udělá maximum pro to, aby se pro Vás tento den stal nezapomenutelným. Nezávaznou poptávku můžete zaslat zde. Wedding team Zámku Račice   [foogallery id="12489"]
Máte dotaz? Kontaktujte nás