EFI Hostinec | PojistovaciPoradci.cz

EFI Hostinec

Velikonoce: Tradiční oslavy a lahodná jídla
Pokud si chcete užít tradiční velikonoční pokrmy, navštivte EFI Hostinec Osmec a využijete speciální velikonoční nabídku. Užijete si tak příjemnou sváteční hostinu v plné parádě, bez starostí a špinavého nádobí.
Zabíjačka v EFI Hostinci Osmec
V EFI Hostinci Osmec jsme si pro Vás připravili od 23.2 do 25.2.2024 víkend plný ZABÍJAČKOVÝCH SPECIALIT!
EFI HOT DRINKS v EFI Hostincích v Brně
EFI Hostince se připravili na letošní zimu tím nejlepším způsobem - skvělými nápoji, které vás zahřejí a možná i lehce povznesou. Přijďte si vychutnat oblíbené klasiky, jako je svařené víno či mošt, které rozehřeje vaše tělo i duši, horký cider nebo naše speciality s pálenkami!
EFI NEWS prosinec 2023
V prosincových EFI NEWS najdete skvělé tipy na dárky, recept na dokonalý vaječňák, kde uspořádat perfektní vánoční či silvestrovský večírek, jakou vánoční novinku má pro vás EFI Pivovar, ale i na co dobrého si můžete zajít na Štědrý den či Silvestra do EFI Hostince Osmec.
Zveme vás na TATARÁK weekend do EFI Hostince Osmec!
Jaké máte plány na tento víkend? Zajděte si s přáteli na vyhlášenou specialitu - tatarák. Již tento víkend si můžete v EFI Hostinci Osmec vychutnat ty nejlepší kombinace tataráků.
Svatomartinská husa v EFI Hostincích v Brně
Každoročně oblíbená Svatomartinská husa se nezadržitelně blíží a již nyní si můžete rezervovat svůj stůl v našich EFI Hostincích v Brně a na Zámku Račice, protože poptávka po naší husičce je obrovská. V nabídce nechybí ani Svatomartinská vína!
Říjnové EFI NEWS 2023
Tipy kam na svatomartinskou husu, wellness v Brně, první vánoční dárky nebo kde oslavit Silvestra? V EFI NEWS najdete vše a mnohem víc.
Podzimní pivo v EFI Pivovaru: Lahodné osvěžení v podobě EFI Cascadian Dark Ale
Podzim přichází s chladnějším počasím, padajícími listy a příležitostí pro pivovary na celém světě uvést do světa svá speciální podzimní piva. Jedním z nejoblíbenějších stylů pro tuto roční dobu je Cascadian Dark Ale, známé také jako Black IPA (černé India Pale Ale). Toto pivo spojuje charakteristik...
Máte dotaz? Kontaktujte nás